Serije


Telenovele

Telenovela (španski, telenovela [ˌtelenoˈβela], znači teleroman - na portugalskom jeziku „Novela“, u pojedinim državama i „Teleseria“) je specijalizovana forma televizijske serije, koja potiče iz Latinske Amerike. Od osamdesetih godina prošlog stoleća postale su popularne i u drugim regijama sveta - posebno u Istočnoj Evropi, na Balkanu, Severnoj Africi, Kini i SAD.


Animirane

Anime je izraz za svaki animirani film ili seriju iz Japana. Često je prepoznatljiv stil animacije likova s velikim očima i povremeno ozbiljnijeg i ambicioznijeg sadržaja za odrasle. Mnogi anime uratci su adaptacije tzv. Manga. Anime ostvarenja se objavljuju u kinu, na televiziji ili na videu i DVD tržištu (tzv. OVA anime = Only Video Animation) i danas su po svijetu već stekla veliku slavu. Prvim službenim animeom se smatra dječja serija "Astroboy" koja je u Japanu emititrana 1963.


Teen

Teenejdzerske serije su veoma popularne u uzrastu dece od 10-19 godina! Njihov sadrzaj je uglavnom o buntovničkom zivotu! Jedne od najgledanihij Teen Serija su REBELDE i Rebelde Way!


Disney

Disney serije su popularne medju mladjom populacijom.Tu su mnogi cuveni likovi koje nikada zaboraviti , naprimer , Minni i Mickey Mouse , Donald Duck..itd!


Američke

Pa serije koje svi volimo da gledamo! Uzbudjive i neponovljive! Medju njima su potnati Istrazitelji iz Majamija , Njujorka i Las Vegasa , Izgubljeni , Ćari , Bouns , Ćuvari plaze i još dosta njih!